Veelgestelde vragen: onderstaand treft u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat u vraag niet onder in de lijst, stel uw vraag dan via het contactformulier.

Ik wil een voorwerp graag in het echt zien, waar kan dat?

De bezoekersinformatie van iedere instelling vindt u via de knop Erfgoedorganisaties. Kies vervolgens uw erfgoedorganisatie op de kaart of uit de lijst.

Wat is het verschil tussen ‘Bladeren’ en ‘Tentoonstellingen’?

Via Bladeren kunt u struinen langs alle voorwerpen. Via Tentoonstellingen kunt u tentoonstellingen met de objecten bekijken. Een tentoonstelling is een digitale presentatie van objecten die op deze website te vinden zijn, bijvoorbeeld aan de hand van een thema. De voorwerpen kunnen uit de collecties van verschillende instellingen gehaald worden.

Wat is het verschil tussen een tentoonstelling op de website en een in het museum?

Een tentoonstelling op deze website is een digitale tentoonstelling, de werkelijke tentoonstellingen in de erfgoedorganisaties zelf zijn fysieke tentoonstellingen en wijken af van de tentoonstellingen die u hier aantreft.

Mag ik de foto’s en teksten van deze website gebruiken voor mijn eigen doeleinden?

Ja, de foto’s en teksten van deze website kunnen vrij gebruikt worden, ook voor commerciële doeleinden. Zie de pagina Algemene Voorwaarden voor de exacte voorwaarden hierover.

Kan ik zelf foto’s aanleveren?

U kunt zelf geen foto’s aanleveren. Wanneer u foto’s heeft die het betreffende museum interessant zou kunnen vinden, dan kunt u contact met hen opnemen via de knop Erfgoedorganisaties.

Heeft u nog culturele uitgaanstips voor mij?

Bij Nieuws vindt u een selectie uit de Cultuurkalender Groningen met de leukste uitjes in de provincie Groningen.

Wat wordt er gedaan met mijn gegevens?

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet zonder verdere toestemming aan derden verstrekt. Zie hiervoor ons privacy- en cookiebeleid.

Deze pagina delen facebook twitter pinterest Embed