Collectie Groningen, een samenwerking van alle erfgoedorganisaties in de provincie Groningen

Raadhuisstraat 3
9988RE Usquert

Erfgoedpartners is de steuninstelling voor musea, molens, borgen, archeologie en publiek, orgels, erfgoededucatie kortom alle beheerders van cultureel erfgoed in de provincie Groningen. Erfgoedpartners is ontstaan uit de samenwerking van het Museumhuis Groningen en het Groninger Molenhuis. Redactie en coördinatie wordt verzorgd door Erfgoedpartners.

Bezoek de website van Erfgoedpartners

Collectie Groningen is een samenwerking van alle erfgoedorganisaties in de provincie Groningen. Met de website www.collectiegroningen.nl laten we de pronkjuwelen van Groningen zien. Digitaal, in hoge kwaliteit en rechten vrij zodat iedereen er profijt van kan hebben. Bijvoorbeeld voor gebruik in het onderwijs of bij het inrichten van huis en kantoor etc. Onbekend maakt onbemind, met de website willen we meer vertellen over de topstukken die er zijn in de Groninger erfgoedorganisaties.

Stuk voor stuk juweeltjes met hun eigen verhaal en waarde. Heb je vragen of wil je meer weten over de Collectie Groningen neem dan contact op met info@collectiegroningen.nl.

Deze pagina delen facebook twitter pinterest Embed